Annons
Annons

Strunta i gardinerna

IMG_6517_Snapseed

Idag har även mitt kontor blivit rensat och städat, underbart vad det händer saker när man börjar sortera och slänga! Tittade även över mina växter och sen lång tid tillbaka har jag ett par stora Gullrankor som inte riktigt hittat sin plats, förens nu!

IMG_6520_Snapseed

Jag är inte mycket för gardiner men gillar när solen strilar och det blir lummigt i rummet.

Annons

Så det blev en gullrankegardin på mitt kontor helt enkelt. Med Gullrankan är det väldigt svårt att misslyckas. Visste du att den har hälsobefrämjande egenskaper? Växten har en hög avdunstningsgrad och minskar halten av kemiska gaser i inomhusluften. Den är lättskött, snabbväxande samt motståndskraftig mot skadedjur; en bra växt för den ovane.

IMG_6501_Snapseed

Ikväll blir det fredagsmys med barnen, vi ska bara vara tillsammans och det blir ingen matlagning. Ska nämligen prova den nya fiffiga appen Foodora, kolla in den superbra fredagsgrej!!

Ha en fin helg!

serialsue-trial-1.regular

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar