Annons
Annons

Style me up mum!

At the 800 m2 concept store bonton you can find all the products from the Bonton universe: furnitures, clothes, shoes, nusery accessories, and toys all adorable and in beautiful design. And there is the cutest little hair salon for kids under the same roof….

Annons

style me up mum!!!!

These lovely hair shots i found on the fantastic site My little Paris

collage pics by Malin Persson

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar