Annons
Annons

Sugen på blå

IMG_5527_Snapseed

Har just ansat världens spretigaste pelargon. Det luktar choklad och pepparmynta, en uppfriskande doft i Tisdags-dammet som nu ligger som en tjock matta över hela huset. Jag är i full gång med renoveringen av killarnas rum och i källaren där det bilas väggar så det bara ryker om det.

Annons

IMG_5510_Snapseed

Lite vardags-lyx vid köksbordet med nya Elle Decoration. Väldigt tjusigt omslag, från fina Kristins underbara hem i Varberg. Jag som just nu sitter och väljer färger blev sugen på blåatoner. Tack för all fin inspiration du delar med dig av Kristin.

IMG_5508_Snapseed

Tänker prova på att måla med Kritfärg, ett av killarnas rum får gärna gå i temat Det stora blå.

serialsue-trial-1.regular

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar