Annons
Annons

Sun Candy

IMG_8885_Snapseed

Jag har nog aldrig varit så solbränd i ansiktet som denna sommaren. Under mina mest hektiska modellår var solen något högst förbjudet och speciellt innan Paris Haute Couture visningar i Juli månad. Kommer ihåg att jag var tvungen att skicka ett skriftligt intyg via fax (ja, det var ett tag sedan) efter en plåtning på Maldiverna, att jag inte hade fått någon solbränna och kunde direktbokas för en kosmetika kampanj utan att träffa kunden innan plåtningen.

Annons

Nu är det lite tvärt om, visst jag tar det ganska lugnt med solen, bär för det mesta hatt men efter 10 dagar nere i Puglia och en veckas surf i Galicien är jag allt annan än blek! Idag njuter jag av solen på mitt nybesiktigade soldäck och hittade ett litet reportage i brevlådan om mitt kök i Härligt hemma.

IMG_8880_Snapseed

Har tagit en paus från min älskade Chagadryck och dricker nu mer än gärna Sun Candy Algae Tea, ett soligt och gott te med ringblomma, rosmarin persika och algen dunaliella som är sprängdfylld med betakaroten som är bra för hyn, synen och brännan. Perfekt när man längtar efter sol och hav!

Teet finns att köpa hos syrran på Raw food house!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (11)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar