Annons
Annons

Surf´s up!

IMG_9556

Helt otroligt vad tiden går snabbt när man har roligt… Idag är vår sista dag i paradiset med Surfakademin och jag har lärt mig massor! Jag har fått en hel del stryk av stora setvågor, ett otaligt antal kallsupar, brutit av en bräda men har också börjat ta de gröna obrutna vågorna.

IMG_2966

Finns inget som slår känslan av när man är uppe på vågen…

IMG_9696 (1)

IMG_9578

Detta är bara början på mitt surfäventyr, adrenalinet sprutar ur öronen… Vilken lycka!!!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar