Annons
Annons

T-shirt Chair

IMG_0091

Höstens nya läs och blogghörna är klar! Nykomling är T-shirt stolen från Green Furniture

Annons

, just denna blåa skönheten kan man köpa färdig ”vävd” av återanvänt tyg men jag har även en naken stol här hemma som jag tänker använda alla mina gamla utslitna jeans som klädsel, tänker att det kan bli riktigt snyggt!

IMG_9999_Snapseed

Idag har Mia varit hemma och hjälpt mig att plåta för ett litet bokprojekt som ni kommer att kunna se i slutet av 2016.

IMG_9994_Snapseed

Älskar att använda utslitna kläder och ge dom ett nytt liv, och stolen kan byggas på successivt och skapa sin egen historia!
serialsue-trial-1.regular
serialsue-trial-2.regular

DELA (47)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar