Annons
Annons

Tadelakt och nya handukar

_MG_1953_Snapseed

När jag skulle renovera mitt badrum för ett par år sedan var inspirationen att få det så osvenskt det bara kan bli. Jag tycker vi svenskar gör väldigt tråkiga badrum.

_MG_1952_Snapseed

Vi är bra på att få det funktionellt och lättstädat men allt för ofta blir badrummen sååå tråkiga.

Annons

Jag hämtade min inspiration från de Franska och nordafrikanska salle de bains. I stället för kakel på väggarna valde jag Tadelakt som är en marmorkalkpasta som man applicerar på väggar och golv. Det spacklas upp i tre lager för att sedan putsas. Det är inte bara ett vackert material att titta på, det är också slitstarkt och vatten-avstötande. Som extra ytskick har jag behandlat mina väggar med bivax.

_MG_1948_Snapseed

Älskar kombinationen av de råa kalla väggarna i kombination till den hemmagjorda varma handdukstorken i kopparrör.  Sen sätter mina nya super snygga hamamhanddukar pricken över i:et!

serialsue-trial-1-1.regular-1

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

10 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar