Annons
Annons

The happiness planner

_MG_9253_Snapseed

Barnen är förväntansfulla, granen står grön & grann och nu sveptes sista klappen in.

The happiness planner är boken som fokuserar på ” din lycka ” istället för bara produktivitet. Den är designad så att du ska välkomna mer positivitet, glädje och lycka in i ditt liv genom att applicera positivt tänkande, mindfulness, affirmationer, tacksamhet och personlig utveckling.

Annons

Den fina boken blir julklapp till en väldigt speciellt person, kan inte avslöja vem…

_MG_9258_Snapseed

Det mesta på min jul-lista är nu för förbockat så nu är det bara att dra på ragg-sockarna, tända en brasa och njuta av att det snart är jul!

serialsue-trial-1-1.regular-1

(0)
DELA (0)
PINNA (1)

2 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar