Annons
Annons

The most wonderful time…

Annons

IMG_8446

Jag älskar verkligen julen, att baka, elda i öppnaspisen, tända vartenda lilla stearinljus jag kan hitta och tolka barnens lååånga önskelistolistor;)

IMG_8400

IMG_8407

Att sitta framför en knastrande brasa och slå in paket och binda kransar är nog bland det mysigaste jag vet! Börjar dessutom bli mästare på att binda och många kransar ska det bli denna julen, det kan jag lova!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar