Annons
Annons

Tillbaka i verkligheten

unnamed-5_Snapseed

Har lyckats paddla mig hem från världens underbaraste resa med Surfakademin i Costa Rica. Efter två veckors totalrelax har jag nu en hel del saker att styra upp och hinna ifatt med. Känns lite lättare, att komma upp på morgonen, när man möter sig själv i spegeln yrvaken med aningens ljusare hår och solbrända kinder.

Annons

Känner fortfarande vågornas kraftiga rytm när jag sluter ögonen, mmmmmmm längtar tillbaka. Men visst är det fint att vara tillbaka hos kidsen och vara mamma på heltid igen. Idag ska jag prova på och gjuta (!!) men först ett frukostmöte med Mia på favoriten Atrium.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar