Annons
Annons

To plant a seed..

IMG_1143 (3)_Snapseed

I går kom ett litet fint pressutskick från Sandberg Wallpaper som lanserar en ny kollektion. Den består av fyra botaniska uttryck: Urban Harmony, Natural Essence, Lasting Memories och Botanical Legacy.

Annons

Uttrycken rör sig fritt i det skandinaviska växtriket och frodas både på landet och i urbana omgivningar. Det traditionellt omsorgsfulla samspelar här med det råa och ruffa i en mix av naturnära mönster formgivna för många olika miljöer. För stad som land. I stuga som takvåning.

IMG_1153_Snapseed

Älskar Faded Passion, Siri och Flora.

IMG_1156_Snapseed

Vårsol och lite nya tapeter kan få de allra jobbigaste dagarna att genast kännas bättre…  To plant a seed is to belive in tomorrrow. Visst är det sant, vad det än kommer till, hälsa, relationer, träning, barnuppfostran och vänskap.

Nu ska jag ta på mig min den varmaste jackan jag äger och ge mig ut till Ryd, vår inspelningsplats för säsongens nya Trädgårdstider.

Önskar dig en riktigt fin Fredag!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar