Annons
Annons

Trädgårdslördag

IMG_2852_Snapseed

Hoppade i mina favorit arbets-byxor i förmiddags, det var dags.. Det växer så det knakar i trädgården och nu kunde jag liksom inte blunda för de överväxta landen och den svajande långa gräsmattan full a sticksiga tistlar.

IMG_2620_Snapseed

Jag har varit ute och jobbat hela våren i Trädgårstiders trädgård utanför Lund så min lilla täppa här hemma har blivit bortglömd.

IMG_2627_Snapseed

Tur att man har hjälp… Med 100 kronor i betalning, en runda till skate-parken och ett besök på hemmakväll så kom jag nog ganska billigt undan.

IMG_2630_Snapseed

Det var även trädgårdspreimär för våra små lurviga vänner, igår flyttade dom ut till sitt sommar residence. Ingen är gladare än jag!!

Desktop
IMG_2727_Snapseed

Snabb lunch på Terassen i solen, älskar denna våren..

IMG_2843_Snapseed

IMG_2679_Snapseed

Och denna lilla loppan som sprider så mycket glädje och värme! Helgrillad kyckling i ugnen och ett kilo smågodis uppladdat, ska nog bli en fin lördagkväll.

Trevlig helg.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
(0)
DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar