Annons
Annons

Trädgårdstofflor för alla väder

Ska vi chansa på att sitta ute? Det ser mörkt ut, kommer det att börja regna tro? Vi har haft stenkoll på väder-apparna denna sommaren. Allt för att kunna utnyttja det fina vädret till max och det är inte många dagar sommaren 2017 har bjudit på varmt och soligt precis…

Annons

Mycket spring ut och in alltså.

Tofflorna står alltid redo i köket för en liten tur till grönsakslandet. Jag och min pojkvän matchar fint, han i ett par Malmö och jag i ett par Dublin clogs! Smartare och snyggare skor får man verkligen leta efter!

Jag vägrar dock att tro att sommaren redan är över, hoppas på många soliga och sköna dagar i trädgården, tänker att tofflor även funkar med raggisar, eller hur?

DELA (46)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar