Annons
Annons

Två nävar vår

IMG_1272_Snapseed

Ååååå, nu börjar snart allt det roliga i trädgården. Var ute på inspelningsplatsen för Trädgårdstider i Fredags, vi har ett stort parti som ska skövlas för att ge plats åt ett nytt köksland. Just där växer det nu massvis av snödroppar.

IMG_1302_Snapseed

Grävde upp ett par tuvor och tog med mig hem. Blev perfekta fredagsbuketten och när blommorna sedan vissnar gräver jag ner dom små lökarna i min gräsmatta.

IMG_1297_Snapseed

Fågelkvitter, sol och snödroppar.

Känns som om det finns hopp om vår!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar