Annons
Annons

Ute i dag!!

Elle-Decoration-omslag-Nr-8-2014-Malin-Persson

Det är en ära att få pryda omslaget till Sveriges bästa inredningsmagasin, ett stort tack till alla inblandade!

Jag och Petra hade två jätte roliga dagar i somras då vi plåtade igenom hela huset tillsammans med min familj.

Annons

Vi fick såååå många fina bilder och alla kan ju inte får plats men kul att vi fick hela 14 sidor!!!

Sen var Katarina som skriver bloggen ”Ett rum till” nere hos oss en dag i Augusti och skrev intervjun till reportaget, kika in hos henne för en tjuvtitt bakom kulisserna! 

Jag var nere på Ica i morse för att köpa mitt Oktober nummer, visst har jag sett bilderna förut men inget går upp emot att bläddra igenom de glossiga sidorna i tidningen! Här i Malmö har de visst inte kommit ut ännu, provar lite senare idag!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (76)
PINNA (0)

10 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar