Annons
Annons

Välkomna in kaktusar!

IMG_6670_Snapseed

Jag har samlat på mig en hel del kaktusar under sommaren, nu är det dags för dom att flytta in för vintern. Jag hade ett gäng gamla glaskupor som jag inte visste vad jag skulle göra med, dom blev perfekta till kaktusarna, som ett snyggt skydd för nyfikna små händer!

IMG_6681_Snapseed

Det är galet vad växter kan förändra känslan i ett rum.

Annons

Mina tankar för mig till super coola hotellet El Fellah som jag besökte i våras, vilka maffiga kaktusar dom hade! Kika in här hur du bäst tar hand om din Trekantseuforbia eller High Chaparall som dom också kallas.

IMG_6666_Snapseed

Lite vilda västern i mitt vardagsrum liksom!

serialsue-trial-1.regular

(0)
DELA (0)
PINNA (100)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar