Annons
Annons

Varbergs stadshotell & asia spa

Vårt underbara bloggdygn startade med bubbel under solen på Varbergs stadshotells terass. Det var Kristin som bjudit in alla härliga bloggar på Elle Decoration. Det var ett utmärkt initiativ då vi,

Annons

Pella, Daniella, Kristin och Helena, hade hur mycket som helst att snacka om! Väldigt trevligt sätt att umgås på. Det är så givande att möta upp kolleger, bolla idéer och umgås på detta sättet! Alla njöt av spaet och det var skönt häng i de stora sociala ytorna på hotellet.

På mitt lyxiga rum väntade ett paket från Mir och Kristin. I paketet gömde sig en fin blå kimono, jag kommer jag att bo i denna i sommar!

Massage, varma källor, bastu och skönaste hängmattorna i kvällssolen.

Efter några väl spenderade timmar på Asia spa och efter en god tre rätters middag i restaurangen sov jag som en prinsessa i den stora mjuka sängen.

Tusen tack för 24 härliga timmar i Varberg!

(0)
DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar