Annons
Annons

Vårkänslor

Vakande till ett tomt hus med bröstet värkande efter allt hostande inatt. Jag kämpar med årtiondets värsta influensa.. Varit sängliggande ett par dagar men igår lyckades jag ta mig ut på en liten liten promenad i vårsolen och lyssnade på

Annons

Framgångspodden med Paulo Roberto, väldigt inspirerade.

Igår strilade solen in genom mina fönster, älskar känslan av att våren är på gång. Började med att organiserade och sorterade lite tidningar, rev ut några recept som jag måste prova. Längtar efter att göra en stor vårstädning men det får bli när krafterna kommer tillbaka..

Mitt magnoliaträd står med sina knoppar i startgroparna för att blomma ut, tog in en liten kvist i värmen för att hjälpa våren lite på traven. Nu är det soffläge som gäller, ska titta klart på Big Little Lies, och dricka litervis med ingefära och honungsvatten!

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar