Annons
Annons

Vi har firat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_4034_Snapseed
Vår lille kille har helt plötsligt fyllt 7 år, hur hände det undrar jag nu… Tiden bara springer iväg. För sju år sedan låg jag på Isola Tiburtina i Rom och snusade på hans fjuniga blonda hjässa, överlycklig och stolt tvåbarns mamma. Nu sju år senare är jag om möjligt ännu stoltare!

IMG_4046_SnapseedVi har firat vår snälle storebror och finurliga lillebror, vår blonda jamaican och modiga viking.

IMG_4047_Snapseed

Annons

 

IMG_4043_SnapseedGrattis Milo, vi älskar dig!

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar