Annons
Annons

Vid min säng

IMG_0325_Snapseed

IMG_0326_Snapseed

Är inne i en icke läsande period, svårt att hitta tiden. Är det inte barnen som behöver sin uppmärksamhet så är jag bara galet trött och somnar på studs när jag öppnar en bok. Jag tänker att den tiden då man kan sitta en hel dag och drömma sig bort med en bok i knäet snart kommer att komma tillbaka, saknar det så.

Annons

Men så länge läser jag min poesi och Neruda tröttnar jag aldrig på! Ett par sidor innan jag somnar och jag sover sött i kärlekens tecken. Någon som har tips på poesi, vad läser ni?

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar